MALAYSIA HYBRID ZOOM LINK (TUES, WED)
https://zoom.us/j/91774573678?pwd=cTBkNVJUbDE3eFlneDhrOTBxUjAzUT09
Passcode: BEthebest
Jaswan是一位拥有25年经验的美容业老板娘。她很热爱美容事业,美容教育是她一生的理想,所以从没想过要接触直销事业,因为BE 文化和积极向上的环境让她愿意放下身段,保持一切归零,虚心受教的心态开始学习BE的系统敎育,一步一脚印学做“会、教、传”。在短短两年内,横扫BE的9大利益,从一位美容师成功转型成为BE直销行业的领袖。
他拥有马来西亚科技大学 (UTM) 数学与教育学士学位、OUM 硕士学位以及澳大利亚科廷大学应用数学哲学博士学位 (PhD)。他还获得了新加坡国立大学(NUS)研究研讨会的“青年研究员奖”。
因为他给妻子买的两条AULORA裤,妻子的脚痛就痊愈了。因此,他利用BE提供的机会,与妻子的关系网扩大了200%发展 BE 事业。他和妻子还连续两次荣获Star Award Nite“银河奖”。 2023年底,他和妻子加冕为第55位RCCA。紧接着3个月后,他们的组织又诞生了3个RCCA。
Beliau merupakan seorang pesakit kronik yang telah hampir putus harapan disebabkan segala penyakit yang dialami sehinggakan terpaksa berhenti daripada kerjaya idamannya di bidang komunikasi korporat.
Setelah diperkenalkan dengan Aulora oleh ahli keluarga dan merasai sendiri manfaatnya, beliau berasa sangat bersyukur dengan kesihatan yang diperolehinya sekarang, maka beliau berazam untuk tidak lagi menoleh ke belakang.
Beliau ingin semua orang di luar sana turut sama merasakan kehebatan Aulora Series dan meningkatkan taraf hidup keluarga masing-masing melalui peluang keemasan di BE International.
Graduan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia dalam bidang Kesusasteraan Bahasa Inggeris ini akhirnya telah pun dinobatkan sebagai RCCA yang ke 57 di BE International. Kejayaan itu juga turut dikongsi dengan abang dan kakak beliau yang turut dinobatkan sebagai RCCA yang ke 58 pada bulan yang sama.
Seorang ibu luar biasa dari Terengganu, graduan UIAM dalam Sains Kesihatan, yang bukan sahaja menguruskan dua anak special needs tetapi juga aktif dalam kajian public health dan edukasi kesihatan untuk ibu & anak-anak.
Dalam tempoh kurang 1 tahun 8 bulan, beliau telah mencapai rank RCCA, melengkapkan 9 bonus BE, serta menerima 6 anugerah di BE Legend Convention 2023 & 2024 – bukti nyata dedikasi dan kepimpinan beliau.
Bersama suami yang meninggalkan jawatan sebagai pengurus di syarikat oil & gas terkemuka, mereka memilih untuk berjuang sepenuh hati demi membina impak besar dalam kehidupan orang lain.
Berpegang pada prinsip, lebih banyak kita membantu insan lain, lebih banyak kejayaan & kemudahan akan datang dalam hidup kita.
Mari kita sambut dengan penuh semangat, RCCA Nurhasanah Mazalan!
他曾担任家教17年,并在巴生拥有一家辅导中心。作为一名敬业且经验丰富的老师,他培养出了许多在数学、英语、马来语和科学等核心科目上成绩优异的学生。然而,2017年他不幸罹患严重的心脏疾病,不得不暂停教学工作寻求治疗。在此期间,他结识了BE International,并尝试了BE的产品,特别是Befil和Aulora。仅仅两周后,他就看到了显著的改善,并不断与他人分享。看到身边的人因使用产品而变得更加健康,他立即加入了BE。短短两个月后,他便全职投入BE的业务拓展,从2018年至今,他一直致力于拓展BE的业务网络。如今,他已成为BE的优秀领导者之一,一位杰出的演讲者,也是一位资深会员,在健康和职业发展方面帮助了许多人。因此,我们诚挚地邀请今天的演讲嘉宾——CCA Michael Lee。
她是一位非常成功的企业家。23岁时就与另一半开始创业;30岁既赚取人生中的第一桶金!
她在会计行业累积逾42年的经验,并拥有4间会计事务所;
她也在保险行业拥有逾25年的实战经验,连续多年晋升为百万圆桌会员。
虽然过去的她本身已有非凡的成就,在上线穿针引线下,独具慧眼的她还是可以看到BE平台,深信BE能给予每个人发挥潜能的机会。这个机会不只让她帮助许多人发光发热,可以用生命影响生命,裁培更多优秀的人才让他们生活变得更好更充实就是憑着“先相后擁有”的坚定信念,才让她在BE再创人生的另一辉煌成就。
所以今晚的课题可以让你重新认识自己人生目标🎯
这就是她的成功故事。
CCA Sobana merupakan graduan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Mikrobiologi daripada Universiti Kebangsaan Malaysia. Beliau pernah berkhidmat sebagai mikrobiologist namun cintanya terhadap bidang pendidikan menyuntik beliau untuk menyambung pengajian KPLI dan kini merupakan seorang guru sains selama lebih daripada 20 tahun.
Diperkenalkan kepada BE melalui pemakaian seluar Aulora bagi berikhtiar mengubati kesakitan pinggul (runner hips) .
Beliau sangat teruja dengan kesan positif yang diperolehi dan mula berkongsi kebaikan produk BE serta peluang hebat di BE. Siapa sangka potensi yang beliau yang luar biasa benar-benar terserlah melalui peluang yang beliau pilih ini. Dalam masa kurang satu setengah tahun, beliau telah berjaya membuka 9 kunci di BE, memperolehi Dana Kereta dan Dana Rumah serta mempunyai rangkaian yang sangat berkembang pesat bukan sahaja di Malaysia malahan di Indonesia, Singapura dan negara-negara lain.
Lebih menginspirasikan, suami beliau meletakkan jawatan daripada kerjaya hakikinya dan mula bergiat sepenuh masa di BE bermula Mac 2025!!
Perjuangan beliau bersama suami terus bertubi-tubi demi mencapai impian keluarga dan membawa ramai orang lain sama-sama menikmati kehidupan yang lebih baik.
Dr Shan adalah pegawai perubatan selama 15 tahun yang lalu, mempunyai pengalaman dalam obstetrik & ginekologi dan kini dalam penjagaan kesihatan ibu dan anak. Pada 2017 , dia menyertai BE international untuk menyokong Suaminya Kumar .Namun selepas menggunakan produk pertama seluar Aulora , dia mendapat manfaat paling banyak dengan memperbaiki keadaan vena varikos dan jatuh cinta dengan BE international . Dia juga mengambil Spirulina dan Zencoso semasa mengandung untuk mengekalkan Kesihatan dan perkembangan terbaik untuk bayinya. Sebagai pegawai perubatan, dia berpendapat BE memberikan platform yang tepat untuk terus menyebarkan kesedaran kesihatan kepada semua orang dan memberi peluang untuk mengubah kehidupan seseorang dengan lebih bermakna.
CCA Ophelia Chung 是位七年的家庭主妇。
为了想要改善生活,尝试过卖Nasi Lemak , Pisang, 微商,淘宝代购。但是努力了7年生活依旧没有任何改变。 加入BE只因为妈妈想买 AuloraPant。却没有想到一件Aulora Pant,可以让她在3年内出了一辆BMW。
还可以让11年在 Offshore工作的先生全职在BE
接下来的这位讲师,他毕业于澳洲塔斯马尼亚大学,生物医学系荣誉学士,和超声波医学专科。拥有超过5年的临床经验。
因为想要帮助更多人的这份热忱,让他接触了保健的直销事业。而在BE这份事业里,他看到他不仅仅可以让更多人真正找回健康,更可以让他们改变命运。
在BE,他仅仅用了11个月拼上了RCCA,更栽培了6位的RCCA,组织遍布各个国家,不仅帮助许许多多的人找回健康,更帮助很多人改变命运。 他告诉我们成功的其中一个关键就是掌握了今天的这个课题,所以我们话不多说,就让我们有请RCCA Rex Ng
Sebelum menyertai BE, beliau bekerja sebagai lalamove driver.
Keterujaan dgn Testimonee Aulora Pants membantu kesihatan & mudahkan org beribadah membuat beliau berminat dgn business di BE
Tambahan pula isteri beliau memberitahu syarikat BE dalam 5 tahun telah melahirkan 54 RCCA yg membuka mata beliau utk memulakan business BE.
Dengan sistem pendidikan BE yg mudah duplikasi & budaya di BE bermotivasi & memberi inspirasi telah membantu beliau mencapai CCA dan melayakan diri kesemua 9 faedah termasuk tabung kereta & rumah yg disediakan di BE Melahirkan 4 DCA, 4 ECA, >10 RCA dan ramai Ambassdor.
Beliau juga melayakkan diri BE Lifestyle ke Perth dgn bawa 5 org dalam rangkaian. Shanghai bawa 14 org dalam rangkaian & Tokyo 27 org dalam rangkaian
Pernah buat berbagai bisnes online secara kecilan. Bermula di BE kerana mencari ikhtiar untuk sakit pinggang kronik yang dialami suami beliau.
Melihat suami mendapat kesan yang baik selepas memakai AULORA PANTS. Mereka cuba melakukan perniagaan BE untuk dapat sedikit pendapatan tambahan.
Selepas mendalami sistem dan apa yang ada dalam BE, mereka berjuang dan berjaya ke Ambs bulan sv8 2022 dan dalm masa 12bulan terus ke CCA. Berjaya Unlock semua 9 benefit BE pada bulan ke 14.
Mereka juga telah berjaya mengeluarkan kereta yang tak penah diimpikan iaitu BMW X3 melalui dana kereta BE pada bulan ke 15.
Sangat teruja dengan peluang di BE dan berazam membantu lebih ramai orang lagi di luar sana.
Mereka berjuang lagi dan berjaya menjadi RCCA ke 61 pada bulan ke 24 di BE INTERNATIONAL.
她经营美业己经有三十多年,在十多年前已经发现这个行业手停口就停,她一直在寻找机会,找到一家不稳定的传销公司花了两年时间失败了,经过这次的经验之后再也不赶碰传销了。
因着工作的关系,造成坐骨神经痛无法正常工作,Aulora pants帮助她改善了问题,就开始与人分享,她看到BE和其他传销不同,她就很努力经营BE事业,凭着用心带组员的精神,她的组织和团队在BE不断的发展。她也拿过BE campaign的top sponsor 排名。
Christina在自己不断的坚持突破自己 ,2024 SV荣升了DCA ,并在2024 SV10完成了8大bonus的 4年汽车基金
Jean Chai 是一名特许会计师,曾在新加坡担任财务主管长达十年。其后,自2006年起,她便回到马来西亚家族企业担任首席财务官。
她通过穿着 Aulora 裤子解决了长期的背痛问题,因此决定在 BE 开启事业。
即使她在直销行业毫无经验,她依然在一个月内晋升为大使,并在繁忙的公司工作日程中,短时间内完成了 BE 139。
如今,她已经建立了庞大的组织,当初开始这个平台时所期望的被动收入目标也实现了。
此外,她热爱这个平台,因为它赋予了她丰富的健康知识,让她能够做出正确选择,照顾自己和所爱的人。
她常说的一句话是:“傲慢的自己,没人帮得上,但是无知的代价会很高。
Khairuzzana Baharudin yang berumur 51 tahun telah bersara awal daripada kerjaya sebagai Doktor Pakar Bedah Hidung ,Telinga & Tekak di salah sebuah hospital swasta di Lembah Klang.
Mempunyai sejarah sakit leher, bahu dan pinggang yang kronik dan akhirnya pulih setelah menggunakan AULORA SERIES secara konsisten selama sebulan. Bermula dengan niat untuk berkongsi kebaikan Aulora series yang telah melalui kajian klinikal dengan keluarga dan rakan terdekat , tanpa sedar beliau menjadi Ambassador pada SV10 2022 dalam masa sebulan menyertai BE.
Antara Pencapaian beliau adalah melalui kempen BE lifestyle Travel di mana beliau telah berjaya membawa 5 orang ke Hong Kong Macau & 7 orang ke Perth dalam rangkaian.
Menjadi DCA pada SV7 2023 sekaligus membuka tabung ke 8 iaitu dana kereta pada SV9 2023 .
Berkelulusan Bachelor Degree of Regional & Town Planning dari University of Queensland, Australia dan MBA dari UiTM Shah Alam, pernah bekerjaya di sektor korporat hampir 18 tahun tetapi mengambil keputusan untuk berhenti kerja pada 2015 kerana ingin menumpukan perhatian kepada keluarga dan anak2.
Beliau yang mengalami masalah slipped discs sangat berbesar hati bila berjumpa dengan Aulora pants pada penghujung tahun 2018 kerana sangat2 membantu beliau bergerak aktif seperti sebelumnya.
Sejak itu terus berkongsi dengan orang ramai dan berkat sabar dan rajin belajar mengikut system, juga dengan hanya mengikuti plan 139 beliau bukan saja dapat membantu lebih ramai orang, tetapi juga berjaya membina rangkaian dan kerjaya sehinggalah pada SV11, 2023 telah dinobatkan sebagai RCCA di BE International!
她曾经是一位 财务及会计主管 也从事过微商与旅游直销平台。 但是并没有通过这些平达到帮助他人和实现梦想。
一次偶然让她接触BE international 与Aulora Pants加上怀孕二胎期间也通过Zenball 改善了妊辰高糖尿问题,因此他大量分享从而改写了她的人生。
不爱读书、没文凭、沒毕业证书的Brian Ong在16岁开始出来社会打拼。他曾到过新加坡赚钱,也曾与父亲一起过生意,但生意遇到种种难关,最后结业,继续做打工族。后来,他遇到BE和他的伯乐,就是RCCA施国生,人生开始转变!以前,他以为没有学历和口才只能靠劳力过活,但是在BE的系统教育熏陶下,他成功合格九大利益和成为CCA。
Dilahirkan di Besut, Terengganu, Ibu kepada 7 orang anak,
Kelulusan Sarjana Pengurusan Perniagaan dari UUM,
Hida dan suami membuka perniagaan bengkel kereta pada tahun 2011, serta terlibat dalam perniagaan online dan menjadi founder kepada produk sendiri.
Pada tahun 2019, Hida membuka pula kilang pemprosesan makanan,
Tetapi akibat pandemik, Kilang dan pejabat terpaksa ditutup,
menyebabkan kerugian ratusan ribu ringgit.
Tekanan kewangan yang menghimpit membawa kepada masalah kesihatan, anxiety, kemurungan, dan ditambah anak juga sakit, eczema yg sgt kronik.
Ayah tercinta juga jatuh sakit dikampung, perniagaan bengkel merudum, dan 5 anak terpaksa diberhentikan sekolah serentak kerana kekangan kewangan.
Di saat buntu mencari jalan keluar, Hida dipertemukan dengan Aulora Pants untuk membantu kesihatan ayah.
Hanya dalam 14 hari, keajaiban berlaku ayah kembali dapat berjalan, anak sembuh dari eczema selepas menghabiskan 9 kotak Shiruto, dan diri sendiri juga semakin sihat
Dari situ, Hida mengambil peluang di BE International,
Berjaya mendapat tiket Hong Kong dalam keadaan mabuk hamil
Berjaya membuka 9 tabung manfaat di BE International
Bakal membawa 15 orang anak team ke Tokyo nanti, insyaAllah
他,2年的电子工程师,后来转做电子销售,同一家公司,同一个新加坡老板,一做就是16年,升到销售经理,月入五位数,生活看起来很稳定——但始终还是帮人家打工,心里其实不踏实的。
想创业,没资金又竞争。
直到他遇见 BE,一个普通人也能轻松创业的平台。
善用放工后的7-11pm兼职,短短一年后就由副转正!
14 个月扫完 BE 9 大利益,第 26 个月,更登上BE 最高荣誉——RCCA!
RCCA Loke Geok Hong (玉芳) – 从家庭主妇到事业新星,
玉芳曾为家庭奉献多年,她的丈夫RCCA KK KHOR在2011年辞去高薪职位,他们就开始过着半退休生活同时推广自然疗法。2018年,因为AULORA裤子的神奇功效而接触BE,最初只是希望改善健康,但逐渐发现BE的理念与他们的价值观高度契合。玉芳在BE中找到了成长的机会,不仅提升了分享的能力,人际关系的沟通也大大提升了,还感受到家庭之外的成就感。她坚信,坚定的初心,不被困境所动摇,才能在BE事业中获得成就!
为什么来自美里(Miri),现在在汶莱的的DCA Angela Lee (属于RCCA Joanne Liew的组织)要加入BE⁉🤔🤔
Angela说:
我看着身边作为家庭主妇的朋友都拿到了汽车基金,拥有自己的豪车,而我是一位会计师,反而成就不如他们。作为一个专业会计师,那么多年来都过着好像一头牛这样的忙碌生活,但最后也没有什么成就。现在我在BE反而拥有了更多东西。
Angela 拥有会计与金融学士学位( Bachelor in Accounting and Finance). 毕业后就成为一名会计师长达16年 。她也是一名出色的烘焙师,在汶莱拥有一间 Cafe 的她,除了教导烘焙课程以外,Cafe里也有售卖她的烘培作品。在新年期间,她本身的Cafe的生意忙得不可开交,加上请不到员工,以及其他一般老板也会遇到的种种问题,让他生活十分忙碌。这样的生活让她不得不思考未来,她对于“钱赚到最后全部是给医生”这句话更有很深的领悟。
同样的新年期间,在她加入BE之后,她只要真诚地开口跟有需要的人做分享,简单的 “𝗯𝘂𝗸𝗮 𝗺𝘂𝗹𝘂𝘁 ,𝗯𝘂𝗸𝗮 𝗸𝗲𝗱𝗮𝗶”, 一直重复做好3S,3H ,换来的竟然是一个非常可观的被动式收入。所以她全心全意投入BE之后,也在BE事业里面获得了巨大的成功!
她非常感谢BE让她有机会成为一名幸福企业家 ,她奉行“只要你要你就一定能”的人生原则,积极协助更多人的重新掌握自己的事业与健康!